welkom | contact | woningtaxaties | BEDRIJFSTAXATIES | adviezen

ALGEMEEN | werkwijze | offerte | tarief & voorwaardenBedrijfstaxaties - Algemeen
Het belang van een juiste goed onderbouwde waardebepaling is de laatste jaren steeds belangrijker geworden in het zakelijk verkeer. Bij geldverstrekkers, verzekeraars, kopers ťn verkopers. Daarmee is het belang van een gedegen, afgewogen taxatie al snel duidelijk. Een specialisme waarin Taxatie & Advies Herre Dijkstra zich weet te onderscheiden.

Het uitvoeren van een professionele en zorgvuldige bedrijfstaxatie is immers een vakgebied op zich, niet een klus die een makelaar er 'even' bij doet. Bij Taxatie & Advies Herre Dijkstra wordt het dan ook beschouwd als een bijzondere discipline. Jarenlange ervaring in het taxeren van allerlei bedrijfsonroerend goed, van vuurtorens tot visfabrieken, van theaters tot jachthavens, fabrieken,bedrijfshallen en kantoren heeft ertoe geleid dat Taxatie & Advies Herre Dijkstra een grote expertise heeft verworven op dit vakgebied.

Een taxatierapport van Taxatie & Advies Herre Dijkstra is een stevig onderbouwd rapport dat recht doet aan de verantwoordelijkheid van de taxatie. Het biedt bank of hypotheekverstrekker alle duidelijkheid en de opdrachtgever inzicht in de mogelijkheden, of het rendement bij het eventueel verhuren van het onroerend goed.

Meer nog dan bij woningtaxatie, ligt bij het taxeren van Bedrijfsonroerend Goed (BOG) de nadruk op zakelijke overwegingen. Bereikbaarheid, locatie, representatie, uitstraling, opslagmogelijkheden of zelfs vloerdruk, om er enkele te noemen. Maar vanzelfsprekend wordt ook gekeken naar de courantheid van het pand en de verkooprijzen van vergelijkbare objecten. Vervolgens worden kadastrale gegevens en relevante bestemmingsplannen geraadpleegd. Pas als de bezichtiging en het onderzoek volledig zijn afgerond, kan er een objectief en gefundeerde taxatie worden opgesteld.

Taxeren is een kwestie van aandacht en vakmanschap. Taxatie & Advies Herre Dijkstra weet als geen ander hoe belangrijk een goed doortimmerde rapportage dient te zijn. Een taxatie die u duidelijk en onomwonden de waarde toont van uw onroerend goed. De winst van een onderbouwd rapport.

Herre Dijkstra is in 1994 door de Arrondissementsrechtbank van Leeuwarden beŽdigd als makelaar in onroerende goederen en staat ingeschreven in het register van stichting Nederlands Register Vastgoed Taxateurs in de kamers Bedrijfsmatig vastgoed en Wonen.

Gecertificeerde bedrijfsmakelaars hebben de verplichting een periodieke hercertificering te ondergaan. Zo blijft de kwaliteit van hun kennis gewaarborgd. Taxatie & Advies Herre Dijkstra is daarom als erkend taxateur bij uitstek geschikt een taxatie voor u uit te voeren. De taxatieopdrachten worden uitgevoerd met kennis en kunde vanwege de jarenlange ervaring in het werkveld en een zorgvuldige en realistische behandeling van de opdrachtgever. 

 

Copyright Taxatie en Advies | laatst bijgewerkt: 30 maart 2009 - 19:53 | best bekeken in 1024 x 768 | Powered by Lagu